Ανανεωμένα Ωρολόγια Προγράμματα Εαρινού 2021A από Δευτέρα 24/05/2021

Ανακοινώνονται τα ενημερωμένα Ωρολόγια Προγράμματα των ειδικοτήτων ανά εξάμηνο φοίτησης τα οποία ισχύουν από Δευτέρα 25 Μαΐου 2021. Τα τροποποιημένα ΩΠ σημειώνονται με αστερίσκο *.

Δείτε το Χρονοδιάγραμμα Εαρινού εξαμήνου 2021Α

Στις ειδικότητες Συνοδός Βουνού (ΩΠ), Βοηθός Φυσικοθεραπείας (ΩΠ), Γραφιστική Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων (ΩΠ), κατόπιν εισήγησης των εκπαιδευτών, θα πραγματοποιούνται δια ζώσης τα εργαστηριακά μαθήματα όπως ορίζονται στο ΩΠ κάθε ειδικότητας, με την ελάχιστη δυνατή επαφή των καταρτιζόμενων με κοινόχρηστο εξοπλισμό, υλικά, πάγκους εργασίας και επιφάνειες των εργαστηριακών χώρων ενώ είναι υποχρεωτικός ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19, μέσω δωρεάν αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου.

Τα θεωρητικά μαθήματα όλων των ειδικοτήτων καθώς και τα εργαστηριακά μαθήματα και το εργαστηριακό μέρος των μικτών μαθημάτων των υπόλοιπων ειδικοτήτων εκτός των τριών προαναφερόμενων, συνεχίζουν να διενεργούνται αποκλειστικά με μεθόδους εξ αποστάσεως κατάρτισης, με χρήση Σύγχρονης μεθόδου μέσω τηλεδιασκέψεων και Ασύγχρονης με την πλατφόρμα eClass του ΙΕΚ.

Παρακαλούνται οι καταρτιζόμενοι/ες και οι εκπαιδευτές/τριες να προσέχουν τον ορισμό κάθε μαθήματος στα Ωρολόγια Προγράμματα, την eClass του μαθήματος, την η-Αίθουσα και τον χώρο όπου θα πραγματοποιείται το μάθημα.

Β’ εξάμηνο

Δ’ εξάμηνο

Οι υπάρχοντες λογαριασμοί καταρτιζόμενων/εκπαιδευτών στο eClass συνεχίζουν να ισχύουν και στο νέο εξάμηνο, ενώ όσοι/ες αντιμετωπίσουν πρόβλημα ή δεν έχουν λογαριασμό στην eClass μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία μέσω eMail.