Απαλλαγή από Πρακτική Άσκηση – ‘Εκδοση Β.Ε.Κ.

Παρακαλούνται όσοι/ες καταρτιζόμενοι/ες επιθυμούν να ζητήσουν την ολική ή μερική απαλλαγή τους από την Πρακτική Άσκηση, να καταθέσουν μέχρι τέλος Μαΐου 2018 τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στη γραμματεία του ΙΕΚ.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο Πλαίσιο Πρακτικής Άσκησης (ενότητα Απαλλαγή).

Όσοι/ες καταρτιζόμενοι/ες φοιτούν στο Δ’ εξάμηνο και έχουν ήδη απαλλαγεί ή θα απαλλαγούν ολικά από την πρακτική άσκηση, θα πρέπει να φέρουν στη γραμματεία 2 έγχρωμες φωτογραφίες για να εκδοθεί η Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισής (Β.Ε.Κ.) τους στο τέλος του εξαμήνου.

Πρακτική άσκηση σε λογιστικό γραφείο Π. Παπαδάκης

Το λογιστικό γραφείο Πασχάλης Β. Παπαδάκης, δραστηριοποιείται στον χώρο των οικονομικών υπηρεσιών, προσφέροντας πληθώρα υπηρεσιών σε θέματα οικονομολογικά, λογιστικά φορολογικά, συμβουλευτικά, HR. σε Νομικά και Φυσικά πρόσωπα.
Απευθυνόμαστε σε σπουδαστές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, και τους καλούμε να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο γραφείο μας.
Τύπος Απασχόλησης: Πρακτική Άσκηση
Περιοχή: Ηράκλειο
Τμήμα: 1) Λογιστηρίου 2) Web designer 3) Marketing 4) graphic design
Λόγοι για τους οποίους αξίζει να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας μαζί μας: Read more

Πρακτική άσκηση στην Meeting Point Hellas

Τύπος Απασχόλησης: Πρακτική Άσκηση
Περιοχή:  Ηράκλειο
Τμήμα: Λογιστηρίου


Η Meeting Point  Hellas (MPH) -θυγατρική της Meeting Point International (MPI) εκ των ηγετικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών εισερχόμενου τουρισμού σε B2B πελάτες παγκοσμίως. Η εταιρία παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης τουριστικών προορισμών συμπεριλαμβανομένης της παροχής ξενοδοχείων, μεταφορών, εκδρομών και όλες τις υπηρεσίες προορισμού.

Το δίκτυο της Meeting Point έχει διεθνή παρουσία με 4.000 υπαλλήλους σε 44 προορισμούς και 19 διαφορετικές χώρες συμπεριλαμβανομένων της Ιταλίας, Κροατίας, Κύπρου, Αιγύπτου, Αραβικών Εμιράτων, Λίβανου, Μάλτας, το Ομάν, τις Νήσους Αζόρες, την Ισπανία, την Τουρκία και την Ελλάδα έχοντας δικά της γραφεία εκτός από την Αθηνα σε Ηράκλειο, Ρόδο, Κω και Κέρκυρα.


Read more

Πρακτική στο ξενοδοχείο 5* «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΡΗΤΗ»

Από το ξενοδοχείο «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΡΗΤΗ», 5 αστέρων, στο Σίσι Λασιθίου, μέλος του  ομίλου HELIOS HOTELS & RESORTS, ζητούνται σπουδαστές για πρακτική άσκηση στα τμήματα:

α) Υποδοχή

β) Επισιτιστικά

Απαραίτητη η γνώση Αγγλικής γλώσσας.

Στους σπουδαστές παρέχεται διαμονή, πλήρης διατροφή και στολές εργασίας.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail  hr@kalimerakriti.gr.

Πληροφορίες στο τηλ. 2841069076

Θέσεις εργασίας στον όμιλο Aldemar Resorts

Τα τελευταία 30 χρόνια, ο όμιλος Aldemar Resorts έχει αναγνωριστεί ως μία από τις πιο δυναμικές και κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα με συνολική χωρητικότητα 5.500 κλινών, 2 παγκοσμίως βραβευμένα κέντρα Θαλασσοθεραπείας και 4 state-of-the-art συνεδριακά κέντρα σε 3 μαγευτικούς προορισμούς: την Κρήτη, τη Ρόδο και τη δυτική Πελοπόννησο.

Αυτή η σεζόν ήταν επιτυχής για την Aldemar Resorts και το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στο προσωπικό και στους μαθητές μας. Για το λόγο αυτό, για την σεζόν 2018, αναζητούμε νέους και νέες με όρεξη και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες οι οποίοι επιθυμούν είτε να ξεκινήσουν την καριέρα τους, είτε να κάνουν την πρακτική τους άσκηση και να γίνουν μέλος μιας ανθρωποκεντρικής εταιρείας.

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας για το 2018 είναι οι ακόλουθες: Read more