Πρακτική Άσκηση στην εταιρεία MANDIS

Η εταιρεία Mandis με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, δίνει την δυνατότητα σε νέους και νέες να κάνουν τα πρώτα βήματα της καριέρας τους. Γι αυτό το λόγο προσκαλούμε όσους σπουδαστές του 2ου ΔΙΕΚ ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε μια εταιρεία με όραμα, σύγχρονο τρόπο λειτουργίας και συνεχώς εξελισσόμενες υποδομές, να αποστείλουν τα στοιχεία τους όπως ορίζεται παρακάτω.
Στόχος της πρόσκλησης, είναι να επανδρωθεί η εταιρεία μας με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, γι αυτό και προωθούμε άμεσα τους ικανούς ασκούμενους ώστε να συνεχίσουν την εργασία μετά το πέρας της πρακτικής.
Οι αποδοχές διαρθρώνονται βάση της ισχύουσας νομοθεσίας, εκτός από ορισμένες θέσεις, στις οποίες, εκτός από την βασική αμοιβή, επιδοτείται επιπλέον bonus παραγωγικότητας. Read more

Πρακτική στην εταιρία Papaki

Η εταιρία Papaki, Νο1 καταχωρητής ονομάτων χώρου στην Ελλάδα, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, αναζητά άτομα για πρακτική άσκηση στη θέση της γραμματειακής υποστήριξης. 

Αναζητάμε έναν team player που θα διατηρεί την ζωντάνια του κτηρίου μας!

Οι βασικές αρμοδιότητές του Office Operations Assistant θα είναι να υποστηρίζει τις day-to-day λειτουργίες και προμήθειες του κτηρίου, διατηρώντας σε σωστή κατάσταση τις εγκαταστάσεις του γραφείου μας, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες, καθώς και να φροντίζει την καλή λειτουργία γενικότερα τον χώρο όπου εργαζόμαστε.

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις τα πρώτα σου βήματα σε ένα υγιές περιβάλλον εργασίας, που παράλληλα να μπορεί να σε εμπνεύσει και να σου δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι στείλε το βιογραφικό σου στην ηλεκτρονική διεύθυνση internship@enartia.com (θέμα email: « Αίτηση για πρακτική άσκηση στο Papaki-ΟΟΑ ») ή επικοινώνησε στο 2810 229000

Πρακτική στο Galatia Apartments (Κοκκίνη Χάνι)

Το Galatia apartments (ενοικιαζόμενα διαμερίσματα) στο Κοκκίνη Χάνι ζητά καταρτιζόμενο Ι.Ε.Κ. για πρακτική άσκηση στην reception και το pool bar.

Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, ευέλικτο ωράριο. Αποστολή βιογραφικών στο email: Galatia.apts@gmail.com

Τηλ: +30 2810 762629

Πρακτική σε γκρουπ μικρών ξενοδοχείων στη Χερσόνησο

Από group μικρών ξενοδοχείων στην Χερσόνησο  ζητούνται άτομα για πρακτική άσκηση στις παρακάτω ειδικότητες:

MANOS MARIA **** HOTEL & APARTMENTS

Α) Πρακτική άσκηση στο τμήμα της υποδοχής

Β)Πρακτική άσκηση στο τμήμα του εστιατορίου

Ωράριο συνεχές από 5-8 ώρες την ημέρα για πέντε ημέρες την εβδομάδα και όχι Κυριακές και αργίες και όχι νυχτερινές βάρδιες.

Απαραίτητο προσόν η γνώση Αγγλικών. Παρέχεται αμοιβή.

SERENITY BLUE HOTEL

Α) Πρακτική άσκηση στο τμήμα της υποδοχής

Β)Πρακτική άσκηση στο τμήμα του εστιατορίου

Ωράριο συνεχές από 5-8 ώρες την ημέρα για πέντε ημέρες την εβδομάδα και  όχι Κυριακές και αργίες και όχι νυχτερινές βάρδιες.

Απαραίτητο προσόν η γνώση Αγγλικών. Παρέχεται αμοιβή.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810-233959 και e-mail : info@manosmariahotel.gr  serenitybluehotel@gmail.com