Τελικά Ωρολόγια Προγράμματα φθινοπωρινού εξαμήνου 2018Β

Ανακοινώνονται τα  ΤΕΛΙΚΑ Ωρολόγια Προγράμματα φθινοπωρινού εξαμήνου 2018Β όλων των ειδικοτήτων, που ισχύουν από Δευτέρα 5/11/2018.

Γ’ εξάμηνο

Α’ εξάμηνο

Στοιχεία επικοινωνίας 1ου Δ.ΙΕΚ Ηρακλείου και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.)

Χώροι διδασκαλίας μαθημάτων

Έπειτα από προσελεύσεις καταρτιζόμενων σε λανθασμένους χώρους διδασκαλίας και πλήθους αιτημάτων για διευκρινίσεις, παρακαλούμε να δοθεί προσοχή από τους καταρτιζόμενους/ες όλων των ειδικοτήτων στο χώρο διδασκαλίας του πραγματοποιείται το εκάστοτε μάθημα.

Ο χώρος διδασκαλίας για κάθε μάθημα αναγράφεται στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα ακριβώς κάτω από την ημέρα της εβδομάδας. Π.χ.:

 • αίθουσα ΙΕΚ —>2ο ΔΙΕΚ Ηρακλείου (Γούρνες)
 • εργ. 1ο Ε.Κ. —> εργαστήριο στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου (Ηράκλειο)
 • εργ. 2ο Ε.Κ. –> εργαστήριο στο 2ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου (Ηράκλειο)
 • Σκοτεινός θάλαμος, 1ο ΙΕΚ –> στο 1ο ΔΙΕΚ Ηρακλείου (Εσταυρωμένος)

Τα στοιχεία του εκάστοτε χώρου βρίσκονται σε προηγούμενη ανάρτηση.

Ωρολόγια Προγράμματα Ειδικοτήτων Φθινοπωρινού Εξαμήνου 2018Β

Παρακάτω βρίσκονται τα ωρολόγια προγράμματα και οι οδηγοί σπουδών ανά εξάμηνο και ειδικότητα. Σας εφιστούμε την προσοχή να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες καθώς κάποια από τα ωρολόγια προγράμματα ενδέχεται ν’ αλλάξουν.

Παρακαλούνται οι καταρτιζόμενοι/ες και οι εκπαιδευτές/τριες να προσέξουν στα ωρολόγια προγράμματα το χώρο διδασκαλίας στον οποίο θα πραγματοποιηθεί το εκάστοτε μάθημα (2ο ΙΕΚ, 1ο ΙΕΚ, 1ο ή 2ο Εργαστηριακό Κέντρο κλπ).

Στα μαθήματα που δεν εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο κάποιου/ας εκπαιδευτή/τριας σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 24/10/2018 και θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις.

Γ’ εξάμηνο

Α’ εξάμηνο

Στοιχεία επικοινωνίας 1ου Δ.Ι.Ε.Κ. Ηρακλείου και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.)

 • 1ο Δ.Ι.Ε.Κ. Ηρακλείου: Εσταυρωμένος, τηλ. 2810 262720, 261114, e-mail: 1iekirak@sch.gr, site: 1iek-irakl.ira.sch.gr , google-map
 • 1ο Ε.Κ.: Ιτάνου 40, Κηπούπολη, τηλ. 2810323097, e-mail: mail@1sek-irakl.ira.sch.gr, site: http://1sek-irakl.ira.sch.grgoogle-map
 • 2ο Ε.Κ.: Φιλικής Εταιρίας και Δαφέρμου – Αγ. Αικατερίνη, Κατσαμπάς, τηλ. 2810371153,e-mail: mail@2sek-irakl.ira.sch.gr, site: http://2sek-irakl.ira.sch.grgoogle-map

Έναρξη Μαθημάτων του εξαμήνου 2018Β

Ενημερώνουμε τους καταρτιζόμενους και τους εκπαιδευτές του 2ου Δ.ΙΕΚ Ηρακλείου, ότι η έναρξη των μαθημάτων του φθινοπωρινού εξαμήνου 2018Β θα γίνει τελικά την Τετάρτη 24/10/2018.

Η ακριβής ώρα και χώρος πραγματοποίησης των μαθημάτων σε κάθε ειδικότητα θα καθοριστεί με νεώτερη ανακοίνωση (εντός της ημέρας) στην οποία θα υπάρχει το Ωρολόγιο Πρόγραμμα κάθε τμήματος.

Εγγραφές Καταρτιζόμενων Γ’ φάσης

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι παρατείνεται η δυνατότητα εγγραφών καταρτιζομένων μέχρι και τη Δευτέρα 01/10/2018.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι δεν έκαναν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, να προσέλθουν απαραιτήτως έως την Δευτέρα 01/10/2018, και ώρα 20:00 στo 2o Δ.ΙΕΚ Ηρακλείου για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Οι ειδικότητες του 2o Δ.ΙΕΚ Ηρακλείου στις οποίες υπάρχει δυνατότητα εγγραφής σε αυτή τη φάση είναι οι παρακάτω:

 1. Βοηθός Φαρμακείου  |  Οδηγός Σπουδών
 2. Βοηθός Φυσικοθεραπείας  |  Οδηγός Σπουδών
 3. Εσωτερική Αρχιτεκτονική, Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων  |  Οδηγός Σπουδών
 4. Στέλεχος Ασφάλειας, Πρόσωπων και Υποδομών  |  Οδηγός Σπουδών
 5. Τέχνη Φωτογραφίας  |  Οδηγός Σπουδών
 6. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής- Υπηρεσία Οροφών-Εμπορευματογνωσία)  |  Οδηγός Σπουδών

Κατά την προσέλευσή τους στο ΙΕΚ, οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

 1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη Aίτηση Εγγραφής.
 2. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ) ή Διαβατηρίου τους.
 3. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β’Κύκλου, Πτυχίο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ κ.λπ.).

Σημείωση: Tα φωτοαντίγραφα δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα. Αρκούν απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων από δημόσιες υπηρεσίες (Ν. 4250/2014 (ΦΕΚ 74 /Α’/26-3-2014).