Εκπαιδευτική επίσκεψη Βοηθών Φυσικοθεραπείας στο Thalasso by Aegeo Spa

Την Παρασκευή 25 Μαίου το τμήμα Δ’ εξαμήνου της ειδικότητας Βοηθών Φυσικοθεραπείας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Thalasso by Aegeo Spa που βρίσκεται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη έγινε στα πλαίσια του μαθήματος Άσκηση Ασφάλεια και Εφαρμογή ΙΙΙ στην υδροθεραπεία – ο χώρος του Thalasso Spa αποτελεί άριστο παράδειγμα εφαρμογής για τους σπουδαστές, μιας και πρόκειται από τα πιο σύγχρονα κέντρα θαλασσοθεραπείας. Read more

Προγράμματα τελικών εξετάσεων εαρινού εξαμήνου 2018Α

Πατήστε στα εικονίδια για να δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει:

  • Βοηθός Εργοθεραπείας (Β1)
  • Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Β1) 
  • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Β1)
  • Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων (Β1)
  • Βοηθός Φυσικοθεραπείας (Δ1)
  • Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Δ1)
  • Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων (Δ1)
  • Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων (Δ2)

Ηλεκτρονική Χορήγηση Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Κ1/57072/2018 (ΦΕΚ 1365/τ. Β΄/20-04-2018) με θέμα «Τροποποίηση της αριθ. 2944/2014 «Σύστημα Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των αποφοίτων των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.)» η «Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.», χορηγείται στους δικαιούχους μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, χωρίς την υποχρέωση καταβολής παραβόλου και ηλεκτρονικά.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Ενημερωτική επίσκεψη στο Europe Direct Crete

Το Europe Direct Crete ενημέρωσε στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κρήτης στις 14 Απριλίου 2018 τους σπουδαστές του 2ου Δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Ηρακλείου, με θέμα την πολιτιστική κληρονομιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις πολιτικές για την απασχόληση των νέων και τις πολιτικές για την επιχειρηματικότητα.

H επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος «Νομοθεσία για την περιβαλλοντική και πολιτιστική κληρονομιά”, με υπεύθυνο καθηγητή τον Βαγγέλη Ταλιούρη (Πολιτικός Επιστήμονας, MSc, MPP, PhD Π.Κ). Read more